2010. október 31., vasárnap

Örök divat a fekete!


Legalábbis azt gondolom nagyos sokan szeretik, kedvelik a feketét. Köztük én is. Mindenhez fel lehet venni és minden alkalomhoz illik. Egyszerűen megunhatatlan.:)

Bigyó-bogyó üvegékszer szett

Elkészült  a muránói család legújabb tagja is. Érdekes , különleges, finom.....

2010. október 26., kedd

Na még egy picike szett.

Ma készen lett még egy picike szett, csupa-csupa szebbnél szebb zöld üvegből készítettem.:)

Picik de mutatósak





Nagyon szeretek a vásárlóknak minden szempontból megfelelni. Van aki a nagyobb, hangsúlyosabb ékszereket kedveli, de van aki a diszkrétebb darabokat szereti viselni. Én nekik  szeretnék kedvezni a Pici de nagyon mutatós szettjeimmel.:) Na és árban sem ott van , mint a nagyobbak. Ajándékba vagy csak úgy egy egy ruhához....Íme egy pár mutatóba, de a variációk sora végtelen.:)
A sorból egy pár darab a meskán is megtalálható, de kérésre egyedit is készítek.

2010. október 25., hétfő

Szögletes üvegfülbevalók







Mostanában nagyon tetszenek a szögletes fülbevalók. Szerintem különlegesebbek mint a sima pont fülik. És kicsiben meg egy kicsit nagyobb méretben is tök jól mutatnak.:) Ma is éppen ilyeneket gyártottam, most hűlnek a kemencében. addig egy pár már készen lévő darab. :)

2010. október 23., szombat

Virágos muránói szettek








Szeretem ezeket a szetteket, mert egyszerűek de mégis különlegesek és izgalmasak. Most készültek új színvariációk megint , hiszen készülök a karácsonyi hullámra. Remélhetőleg sokan szeretnének majd egyedi ajándékot osztogatni szeretteiknek, ismerőseiknek. :)

2010. október 22., péntek

Gyerekeknek készültek

nagyon szeretek gyerekeknek készíteni ékszereket, hiszen a lányom el is várja. :) a legújabb kollekcióból mindig kiválaszt magának valamit , aztán mehetek a szobájába elcsenni az előző megunt , nem használatos darabokat.
( amúgy csak addig érdekes neki , amíg meg nem szerzi, aztán már hozzá sem nyúl....:P )
A mostaniak közül is elsajátított egyet magának. De azért maradt még egy-két darab.:)
Íme egy pár ízelítő!!!





Régen nem írtam már

Húú hát elég régen írtam már valamit.....sok a meló szerencsére.:) Mindig csinálok valamit, ha éppen nem a melóval vagyok elfoglalva akkor a barátaimmal vagyok. Mindig meglátogat valaki vagy Én megyek valakihez.  A kis családommal kirándulni voltunk.:) Szuper volt. Hiányzott már nagyon.....
Szóval ezek vannak mostanában. De hát nem lehet mindig dolgozni nem??:)